ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χρήμα με… ουρά έπεσε στον Παναθηναϊκό για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Χρήμα με… ουρά έπεσε στον Παναθηναϊκό για μεταγραφές τον Ιανουάριο

To οικονομικό πλήγμα στον Παναθηναϊκό από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τις τιμωρίες, δεν αντισταθμίστηκε από την πώληση του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ (2,5 εκατ. ευρώ). Και όχι μόνο αυτό, αλλά στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου το «τριφύλλι» έκανε οκτώ μεταγραφές που ίσως γίνουν εννέα με την προσθήκη του Λέτο.

Για τις οκτώ μεταγραφές που έγιναν μέχρι τώρα δαπανήθηκαν 2 εκατ. ευρώ, ποσό που συνυπολογίζοντας και τα συμβόλαια των παικτών αυτών ως το τέλος της περιόδου ανεβαίνει στα 5 εκατ. ευρώ κι εκτοξεύεται  στα… 9 εκατ. μαζί με τη φορολογία. 

Πιο δαπανηρή μεταγραφή ήταν αυτή του Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς θα φτάσει στις 550.000 ευρώ, με τη Ιντεπεντιέντε να εισπράττει 400.000, τον Παναιτωλικό 100.000 και την CAI 50.000 ευρώ, ενώ ο Αργεντινός θα πάρει 80.000 ευρώ. 

Ακολούθησε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, για τον οποίο δόθηκαν στον Πανιώνιο 550.000 ευρώ (300 ως αποζημίωση και 250 υπό τη μορφή χορηγίας), ενώ το συμβόλαιό του προβλέπει 100.000 ευρώ για φέτος. 

Για τις υπόλοιπες μεταγραφές, ο Τζιαντομένικο Μέστο θα πάρει 130.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν, ο Λούκας Εβαντζελίστα 120.000 ευρώ και άλλα τόσα η Ουντινέζε, ο Μαμούτε 60.000 ευρώ και 80.000 η Γκρέμιο, ο Ροντρίγκο Μολέδο 170.000 ευρώ και οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνολικά περίπου 100.000 ευρώ. Αν ολοκληρωθεί η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο, το ποσό θα αυξηθεί κι άλλο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως όπως προέκυψε από τα επίσημα έγγραφα της τελευταίας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε μόνος του 9 εκατ. ευρώ. Πλέον είναι ως φυσικό πρόσωπο κάτοχος του 8%, ενώ μεγαλομέτοχος με ποσοστό που πλησιάζει το 50% είναι η κυπριακή εταιρεία Sportivo International που είναι δικών του συμφερόντων, ενώ ποσοστό 31% διατηρεί η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.