ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η ΕΠΟ στηρίζει τον Γιώργο Μποροβήλο και πλέον αποφασίζει ο Τζούλιο Συναδινός για την έκπτωσή του ή μη

Η ΕΠΟ στηρίζει τον Γιώργο Μποροβήλο και πλέον αποφασίζει ο Τζούλιο Συναδινός για την έκπτωσή του ή μη

Στη συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε με το βούλευμα που έστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, σύμφωνα με το οποίο όσοι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν κωλύματα με το νόμο λόγω Koriopolis πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι από τα αξιώματά τους. 

Ανάμεσα στους 84 κατηγορούμενους της υπόθεσης είναι και ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Super League, του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία σε βαθμό πλημμελήματος. Στελέχη της ομοσπονδίας υποστηρίζουν πως δεν συντρέχει λόγος να «καθαιρέσουν» τον Μποροβήλο γιατί οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος κι όχι κακουργήματος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που παρέλθουν 15 μέρες από την κοινοποίηση του βουλεύματος και η ΕΠΟ με τη Super League δεν επιληφθούν του θέματος, τότε για την υπόθεση θα κληθεί να αποφασίσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.