ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Επέστρεψα γι’ αυτό τον κόσμο» είπε ο Λέτο που γνώρισε την αποθέωση από 500 οπαδούς του Παναθηναϊκού

«Επέστρεψα γι’ αυτό τον κόσμο» είπε ο Λέτο που γνώρισε την αποθέωση από 500 οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ώρα 18.00 και το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο, από τους περίπου 500 οπαδούς του Παναθηναϊκού «δονεί» το αεροδρόμιο. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Αθήνα, αποθεώθηκε και την Παρασκευή σφραγίζει την επιστροφή του.

Με το που πάτησε το πόδι του ξανά σε ελληνικό έδαφος, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την αγάπη του για τους οπαδούς των «πράσινων», που τον αποθέωσαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους».

Οι σχεδόν 500 φίλοι του «Τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα και θυμήθηκαν τα παλιά συνθήματα για τον 29χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λέτο θα περάσει την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα «σφραγίσει» με την υπογραφή στο συμβόλαιο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.