“Γραφικός ο Αλαφούζος” λέει ο Αστέρας Τρίπολης που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τον πρόεδρο του ΠΑΟ

“Γραφικός ο Αλαφούζος” λέει ο Αστέρας Τρίπολης που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τον πρόεδρο του ΠΑΟ

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, προκάλεσαν την αντίδραση των διοικούντων τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες εξέδωσαν μία σκληρή ανακοίνωση, εξαπολύοντας τα βέλη τους προς τον πρόεδρο του “τριφυλλιού”, τον οποίο χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, γραφικό.

“Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μας αναγκάζει να απαντήσουμε σε φαιδρές κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας. Μας κατηγόρησε ότι δεν έχουμε τιμωρηθεί για “χειραγωγημένα” παιχνίδια.

Για ποιο λόγο ο γραφικός πρόεδρος δεν αναφέρει ότι και η δική του ομάδα ελέγχεται από την ίδια εταιρεία για “χειραγωγημένα” παιχνίδια; Αν δεν τα θυμάται, του τα θυμίζουμε εμείς γιατί, ίσως, έχει μικρή ή επιλεκτική μνήμη.

24/11/2013: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

8/12/2013: Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4

26/03/2014: Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0

4/12/2014: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0

Υπάρχει βέβαια και το περίφημο Ξάνθη-Παναθηναϊκός το 2008 (3-2).

Συμπέρασμα. Όσο ελεγχόμενοι είμαστε εμείς ως ΑΣΤΕΡΑΣ, σύμφωνα με εταιρεία ελέγχου στοιχηματισμού, άλλο τόσο ελεγχόμενοι είστε και εσείς, αλλά και όλες οι ελληνικές ομάδες. Γιατί κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας; Με αυτά τα τρικ δεν πρόκειται να κοροϊδεύετε για πολύ ακόμη τον κόσμο της ομάδας σας.

Κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, είναι καιρός να αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος που έχει δοξάσει πολλές φορές τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος αυτού του τεράστιου συλλόγου οφείλει να λέει λίγα και να επενδύει πολλά. Εσείς, πράττετε τα ακριβώς αντίθετα.

Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι σας ενδιαφέρει μόνο η προσωπική σας ικανοποίηση και όχι το καλό του συλλόγου τον οποίο εκπροσωπείτε. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ακριβό χόμπι που έχει ανάγκη από ακέραιες συμπεριφορές, σκεφτείτε ξανά και ψύχραιμα αν έχετε θέση σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μη μας αναγκάσετε να επανέλθουμε με πιο ακραίες και… αποκαλυπτικές ανακοινώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.