ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μακ: «Αν δεν αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός θα παίρνει το πρωτάθλημα τα επόμενα 10 χρόνια»

Μακ: «Αν δεν αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός θα παίρνει το πρωτάθλημα τα επόμενα 10 χρόνια»

Αιχμές για την διαιτησία και την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου άφησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ απ’ τον Ολυμπιακό ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ανέφερε πως αν δεν αλλάξει κάτι οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να παίρνουν πρωταθλήματα για την επόμενη δεκαετία. 

«Είμαι εδώ δύο χρόνια κι έχω συνηθίσει την κατάσταση. Ήμασταν σε 2-3 περιπτώσεις ακάλυπτοι, ο επόπτης όμως έκοψε τις φάσεις κι ήταν ένας από τους λόγους που τελειώσαμε το ματς με μία μόνο τελική. Εάν δεν μας είχε σταματήσει, μπορεί να τα είχαμε καταφέρει», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: 

«Το γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός παίζει έτσι παντού κι αν δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίζει να κερδίζει τα πρωταθλήματα. Δεν έχει να κάνει με τους παίκτες, έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εάν δεν αλλάξει, ο Ολυμπιακός θα κερδίζει για τα επόμενα 10 χρόνια». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την συνέχεια είπε: «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Κοιτάμε όμως μπροστά, το ματς του κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικό γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στον ημιτελικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.