ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγριες συμπλοκές με έναν μαχαιρωμένο οπαδό στο Ατρόμητος- ΑΕΚ (βίντεο)

Αγριες συμπλοκές με έναν μαχαιρωμένο οπαδό στο Ατρόμητος- ΑΕΚ (βίντεο)

Ενδεικτικό της έντασης που επικράτησε στο Περιστέρι λίγο πριν αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ είναι το βίντεο που «ανέβασε» ένας οπαδός της Ένωσης στο διαδίκτυο. 

Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που οι οπαδοί των γηπεδούχων έχουν πλησιάσει την κερκίδα που φιλοξενούσε τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» και ανταλλάσσουν… καθίσματα και αντικείμενα με μερίδα εξ αυτών που έχουν βγει από τον χώρο. 

Λίγο αργότερα, οπαδοί της ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ένας σεκιούριτι του γηπέδου βγήκε απ’ την μεταλλική πόρτα, την έσπρωξαν πριν προλάβει να την σφραγίσει και εισέβαλαν στον στίβο, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να υποχωρούν. Στο σημείο αυτό επεμβαίνει μια διμοιρία των ΜΑΤ, με τους Αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις ενώ νωρίτερα προηγήθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ανεγκέφαλων. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα από την στιγμή που κυκλοφόρησε ότι υπάρχει τραυματίας και αυτά που έμαθε από την αστυνομία είναι… λίγο διαφορετικά. 

Συγκεκριμένα, ο οπαδός του Ατρόμητου που υποστήριξε ότι δέχθηκε μαχαιριά έχει συλληφθεί και το «τραύμα» του αντιμετωπίστηκε με ιώδιο, με την αστυνομία να κάνει λόγο για μια αμυχή που κανείς δεν γνωρίζει πώς προήλθε… 

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το γεγονός ότι δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν υπάρχει λόγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.