ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Πανιώνιος 2-0 τον Παναιτωλικό έβαλε πλώρη για play-off

Ο Πανιώνιος 2-0 τον Παναιτωλικό έβαλε πλώρη για play-off

Όσο συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του, ο Πανιώνιος έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την 5άδα και τη συμμετοχή του στα play-off  κι αυτό απέδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Μαντζουράκη που βρισκόταν σε καταπληκτική φόρμα. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη νίκησε με 2-0, έφτασε τους 34 βαθμούς και έμεινε μόνη της στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με απόσταση τριών βαθμών από τον έκτο πια Αστέρα Τρίπολης.

Οι Νεοσμυρνιώτες έδειξαν μπλοκαρισμένοι από την οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων στο α’ ημίχρονο, ενώ είδαν τον… Χάρο με τα μάτια τους, όταν ο Μαρκόβσκι στο 15’ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στη φετινή Super League. 

Αφού, λοιπόν, στάθηκε όρθιος στο πρώτο 45λεπτο, όλα κρίθηκαν στο 51’, όταν ο Ρουσκουγιέδα του Παναιτωλικού είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη του Αρετόπουλου για φάουλ στον Μπαργκάν και έκτοτε το ματς πήρε τον δρόμο του για την πλευρά των Νεοσμυρνιωτών. 

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβασε την πίεσή του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο ματς και δεύτερο επιθετικό, τον Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να αποδεικνύεται ο άνθρωπος του αγώνα για τους «κυανέρυθρους». 

Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη του Μπακασέτα, σε μια φάση που ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για φάουλ στον Μαρκόβσκι που έχασε την μπάλα στο κέντρο, ενώ τη νίκη «κλείδωσε» για τους γηπεδούχους ο Καραμάνος με κεφαλιά (70’), έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τασουλή. 

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπαργκάν (60′ Ανσαριφάρντ), Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας (85′ Καθάριος), Καραμάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66′ Κουτρομάνος), Κάπελ (81′ Μουνιόθ), Μαρκόβσκι (76′ Βασιλείου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.