ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο ζήτησε ο Παναθηναϊκός γιατί δεν παίρνει εισιτήρια

Αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο ζήτησε ο Παναθηναϊκός γιατί δεν παίρνει εισιτήρια

Με επιστολή του, που κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο Παναθηναϊκός ζητάει από τον Ατρόμητο να ανακαλέσει την απόφαση περί μη διάθεσης εισιτηρίων στους φίλους του Παναθηναϊκού, ειδάλλως να αναβληθεί το ματς της Τετάρτης!

Αναλυτικά η επιστολή του Παναθηναϊκού που υπογράφει ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφέρει:

“Όπως ενημερωθήκαμε αίφνης σήμερα, η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αποφάσισε μονομερώς και χωρίς προηγούμενη συνδιάσκεψη ή ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων, να μην διαθέσει για τον αυριανό αγώνα τα 900 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως είχε συμφωνηθεί στη μεταξύ μας σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την 03/02/2016 στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, παρουσία των εκπροσώπων και των δύο ομάδων καθώς και της Αστυνομίας.

Η παραπάνω σπασμωδική απόφαση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και η μη επιτρεπόμενη προσέλευση φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον αυριανό αγώνα κατά πάσα βεβαιότητα θα προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Η επιμονή δε στη σημερινή απόφαση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μας αναγκάζει να επισημάνουμε σε όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, ότι με βάση την εμπειρία προηγούμενων τέτοιων περιπτώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που βεβαίως είναι γνωστό τόσο στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ όσο και στην Ελληνική Αστυνομία λόγω της εμπειρίας όλων στο χώρο του αθλητισμού, η μη διάθεση, και μάλιστα συμφωνημένων ήδη εισιτηρίων, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διακινδύνευση στην ομαλή διεξαγωγή του αυριανού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων μας!

Υπογραμμίζεται δε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπραξε όλα τα δέοντα τόσο από θεσμική όσο και από διοικητική άποψη προκειμένου να αποφευχθεί η με καθ’ οιονδήποτε τρόπο διακινδύνευση της ομαλής διεξαγωγής του αυριανού αγώνα. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα μπορεί να ευθύνεται για το απευκταίο ενδεχόμενο τέλεσης επεισοδίων από φιλάθλους-οπαδούς που αύριο θα προσέλθουν στο γήπεδο με την βεβαιότητα ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως μέχρι σήμερα γνώριζαν, αλλά τελικά τους απαγορευθεί η είσοδος με αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. 

 Επομένως για οιοδήποτε έκτροπο τυχόν σημειωθεί αποκλειστική ευθύνη θα φέρει μόνον η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και η Ελληνική Αστυνομία και όχι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διαμαρτύρεται με κάθε διαθέσιμο νόμιμο μέσο και τρόπο!

Σε κάθε δε περίπτωση επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί η πρόσθετη ασφαλής προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση τόσο της ομάδας όσο και των παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Επειδή κατά τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν σημειωθεί επανειλημμένα έκτροπα σε διάφορα γήπεδα της χώρας, και η μόνη ομάδα που τιμωρήθηκε σκληρά, εκτός των άλλων με το κλείσιμο της θύρας 13, είναι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Κατόπιν αυτών ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ να ανακαλέσει την ανωτέρω σημερινή της αιφνιδιαστική απόφαση περί μη διάθεσης των συμφωνηθέντων εισιτηρίων, ΑΛΛΩΣ με απόφαση της ΕΠΟ και τη σύμφωνη γνώμη των λοιπών αρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων, να αποφασισθεί η αναβολή του αυριανού αγώνα λόγω της αυξημένης πιθανότητας τέλεσης επεισοδίων!»

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.