Η θύρα 13 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για την… πρόκριση

Η θύρα 13 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για την… πρόκριση

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει βροντερό «παρών» στο Περιστέρι -παρά την απόφαση του Γιώργου Σπανού να κλείσει το πέταλο των φιλοξενούμενων- απηύθυνε η Θύρα 13! 

Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού -αφού αφήνουν αιχμές για τον Κοντονή και τον πρόεδρο του Ατρόμητου- στέλνουν μήνυμα πως ακόμα κι αν στο τέλος δεν τους επιτραπεί η είσοδος, αυτοί θα παραμείνουν εκτός γηπέδου και με τη φωνή τους θα «σπρώξουν» το τριφύλλι στην πρόκριση!

Η ανακοίνωση της Θύρας 13 

“Σαν να μην έφτανε η τραγελαφική απόφαση του “αριστερού” υπουργού για το κλείσιμο του πετάλου μας, σήμερα ο “κύριος” Σπανός (προφανώς θέλοντας να κλέψει λίγο από την δόξα του υπουργού), αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή στην 50χρονη ιστορία της η ΘΥΡΑ 13 δεν σταμάτησε ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε απαγόρευση, καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μεταβεί κανονικά -και φυσικά ειρηνικά- στο γήπεδο του Περιστερίου και να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας. Στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρουμε να μπούμε στο γήπεδο, θα παραμείνουμε στον χώρο εκτός του γηπέδου, για να ενισχύσουμε με τις φωνές μας τους παίχτες της ομάδας μας, στον αγώνα για την πρόκριση”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.