Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Το Κύπελλο Ελλάδος και το ματς στο Περιστέρι αναμένεται να τραβήξουν, όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας, ενώ και το Κύπελλο Γερμανίας θα σας κρατήσει συντροφιά το βράδυ.

Στις 19:30 παίζουν Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (1ο ματς 0-0).

Στις 14:00 η Εθνική Παίδων ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σε φιλικό στο «Γρ. Λαμπράκης» την Ισπανία.

Στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ Ασπρόπυργος – Βύζας.

Στις 17:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά Κερατσίνι – Αετός Κορυδαλλού.

Στις 19:00 παίζουν Άρης – Αρμάνι Μιλάνο (10ος όμιλος) και στις 21:40 Λιμόζ – ΠΑΟΚ (9ος όμιλος) στην 6η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup.

Στις 20:00 παίζουν Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι – Ολυμπιακός στην 6η αγωνιστική του Champions League στην υδατοσφαίριση.

Στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ παίζουν στις 17:30 Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου, στις 18:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, Καλαμάτα – Παναθηναϊκός, Δραπετσώνα – Λαμία, στις 19:00 Κύζικος Νέας Περάμου – Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδα, στις 19:30 Νίκη Αιγινίου – Ηρακλής και στις 20:00 ΠΑΟΚ – Άρης.

Στις 20:15 παίζουν ΙΕΚ Ξυνή – Ποσειδών Λουτρακίου για την 17η ημέρα της Handball League.

Σε νοκ άουτ προημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας παίζουν στις 20:00 Χάιντενχαϊμ – Χέρτα και στις 21:30 Μπόχουμ – Μπάγερν.

Στις 21:45 παίζουν Πίτερμπρο – Γουέστ Μπρομ σε επαναληπτικό του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στις 22:00 παίζουν Βαλένθια – Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (1ο ματς 0-7).

Σε νοκ άουτ ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας παίζουν στις 20:00 Μπορντό – Ναντ, Τρουά – Σεντ Ετιέν, Σαρ Ινιόν – Λοριάν και στις 22:05 Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Κύπρου παίζουν στις 16:00 Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού και στις 17:00 ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.