ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΑΕΚ ανοίγει άλλες τρεις θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ ανοίγει άλλες τρεις θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ ενόψει Ολυμπιακού

Την απόφαση να ανοίξει και άλλες θύρες στο Ολυμπιακό Στάδιο για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό πήρε η ΑΕΚ. 

Σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει και η ζήτηση των εισιτηρίων που υπάρχει. Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση κάνει γνωστό ότι οι οπαδοί της θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήρια και για τις θύρες 6, 14 και 16. 

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση… 

“Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω και της μεγαλης προπώλησης των εισιτηρίων του ντέρμπι, ανοίγουν και οι θύρες 6, 14 (20 ευρώ το κανονικό – 10 το παιδικό) και η θύρα 16 (15 ευρώ το κανονικό – 5 το παιδικό) στο επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. 

Αυτές οι θύρες δεν θα πουληθούν μέσω ίντερνετ, μόνο από τα εκδοτήρια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, είναι ανοιχτό το επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ από τη θύρα 6 έως και τη θύρα 16″.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.