ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Αντιπρόεδρος της Λάρισας Ανδρέας Λιόντος ξεσπά: «Δολοφονική ενέργεια η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής»

Ο Αντιπρόεδρος της Λάρισας Ανδρέας Λιόντος ξεσπά: «Δολοφονική ενέργεια η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής»

Την οργή και τη θλίψη του για τη φωτοβολίδα ευθείας βολής που έριξε οπαδός της ΑΕΛ στο ματς με τη Λαμία, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντρέας Λιόντος, με επιστολή και ζητά την απομόνωση του. 

Αναλυτικά η επιστολή του: 

«Παρευρισκόμενος στον αγώνα της ομάδας μας τη Δευτέρα 8/02/2016 με τη Λαμία ένιωσα μέσα μου οργή, θυμό και θλίψη για τη δολοφονική ενέργεια που έκανε «δήθεν» φίλαθλος της ομάδας μας ρίχνοντας φωτοβολίδα στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας. Τι θράσος, τι ύβρις απέναντι στην ομάδα αυτή που ακόμα θρηνεί και τιμά κάθε Οκτώβρη τον αξέχαστο φίλαθλο Χαρ. Μπλιώνα. Παρών τότε στις 26/10/1986 ήμουνα και εγώ λίγα μέτρα από τον αδικοχαμένο μας φίλαθλο. Παρών και τώρα μπροστά στην αποτρόπαια ενέργεια αυτού του άθλιου οπαδού! 

Αναρωτιέμαι λοιπόν, τίποτα δεν γνώριζε από την ιστορία της ΑΕΛ; Δεν ήξερε πως η ομάδα μας στάθηκε πρωτεργάτης ενάντια σε κάθε τέτοια ενέργεια, αφού ήδη οι κερκίδες της είχαν βαφεί με το αίμα του οπαδού της; Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι γνώριζε, τότε με πόσο θράσος προέβη στην κτηνώδη αυτή ενέργεια, βεβηλώνοντας μνήμες και πρόσωπα. 

Και αν πάλι «ξέχασε» δε γνώριζε ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να οδηγήσει την «αγαπημένη του ΑΕΛ» στον Καιάδα της καταστροφής. Γνωρίζει της κυρώσεις; Χρηματικό πρόστιμο, μείωση βαθμών, αποκλεισμό φιλάθλων. Γιατί όλα αυτά, τώρα που η ομάδα μας άρχισε να «πατά γερά στα πόδια της» , τώρα που η καρδιά όλων άρχισε να χτυπά για την άνοδο που φαίνεται ότι έρχεται. 

Τώρα που στην ομάδα μας έχει την τύχη να βρίσκεται κοντά της ο πρόεδρός της κ. Αλέξης Κούγιας, ο μοναδικός που μπορεί να την προστατέψει από το αθλητικό κατεστημένο της χώρας μας και μπορεί να μας οδηγήσει να ζήσουμε μαζί το όνειρο της ανόδου! Και αναρωτιέμαι, γίνεται κάτι εσκεμμένα; Τώρα που η ομάδα μας δεν έχει προβλήματα ούτε οικονομικά, ούτε αγωνιστικά και διοικητικά και λειτουργεί σαν οικογένεια; ή μήπως λειτουργούμε αχάριστα και αυτοκαταστροφικά σε ό,τι καλό μας συμβαίνει… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως μέλος της διοίκησης, μα περισσότερο ως φίλαθλος, προτείνω να μην σιωπήσει κανείς, να μην υπάρχει συγκάλυψη και να απομονώσουμε αυτό το μιαρό στοιχείο. Το οφείλουμε στην ομάδα μας, στους οπαδούς της και στις μνήμες του παρελθόντος!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.