ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η FIFA επιδίκασε στον Πανιώνιο 500.000 ευρώ για τον Κούρντι

Η FIFA επιδίκασε στον Πανιώνιο 500.000 ευρώ για τον Κούρντι

Το καλοκαίρι του 2014 ο Πανιώνιος πούλησε τον Αμίρι Κούρντι στην Αλ Αχλί 500.000 ευρώ. Ενάμιση χρόνο μετά, η ομάδα της νέας Σμύρνης δεν έχει πάρει κάποια από αυτά τα χρήματα με αποτέλεσμα να προσφύγει στην FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δικαίωσε τον Πανιώνιο και επιδίκασε στον Ιστορικό το συγκεκριμένο ποσό που αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες. Είναι μία τεράστια οικονομική ανάσα που θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να τακτοποιήσει κι άλλο τις οφειλές έτσι ώστε να λάβει άδεια την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, κοινοποίησε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την απόφαση με την οποία την δικαιώνει απόλυτα στην «υπόθεση Κούρντι» και υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν λόγω εξέλιξη, αποτελεί μια ακόμα νίκη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στην προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, αλλά και της επαναφοράς της στην θέση που της αρμόζει, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.