ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ξάνθη πήρε 1-0 το ντέρμπι της Θράκης κι έριξε τον Πανθρακικό στη Football League

Η Ξάνθη πήρε 1-0 το ντέρμπι της Θράκης κι έριξε τον Πανθρακικό στη Football League

H Ξάνθη έριξε τη χαριστική βολή στον Πανθρακικό στο «Ελ Θράκικο» και τον οδήγησε με τη νίκη της 1-0 στη Football League.  Η ομάδα της Κομοτηνής κατέθεσε ψυχή στην Ξάνθη, είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Ζαρόπουλο και μάλιστα, με το τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, στο 84’, δεν πήρε ούτε τον βαθμό, χάνοντας, τελικά, 1-0 με γκολ του Παπαστεριανού. 

Τα λόγια του -εντυπωσιακά ειλικρινούς- Λουτσέσκου, άλλωστε, μετά το τελευταίο σφύριγμα, είναι χαρακτηριστικά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα της Κομοτηνής και να μην παίρνει αποτελέσματα, χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα της! 

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά, έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνεται έξαλλος στον πάγκο και τον Ζαρόπουλο να φωνάζει στους συμπαίκτες του να βγουν, από την περιοχή του! 

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, παρά την υπεροχή τους, δεν απειλούσαν, απλά… περιτριγύριζαν τη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης, που ισορρόπησε στη συνέχεια, πήρε την κατοχή μπάλας, ούτε εκείνη, ωστόσο, έδωσε… δουλειά στον Αθανασιάδη. Η μοναδική, ουσιαστικά, φάση που είναι άξια λόγου από το πρώτο 45λεπτο, ήταν το όμορφο σουτ, στην κίνηση, του Ηλιάδη στο 44’, με την μπάλα να φεύγει, όμως, κάνω μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό. Οι δύο ομάδες (και κυρίως ο… απελπισμένος για «τρίποντο» Πανθρακικός) βάλθηκαν να μας αποζημιώσουν για το τραγικό πρώτο 45λεπτο και μας παρουσίασαν στα Περιβόλια μία… ρώσικη ρουλέτα, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω! Πιο κλασικές ευκαιρίες, πάντως, είχαν οι «πράσινοι» της Κομοτηνής, έπεσαν, ωστόσο, τρεις φορές πάνω στον εξαιρετικό Ζαρόπουλο, που είχε… κατεβάσει ρολά! 

Το ίδιο έκανε και ο συνάδελφός του, Αθανασιάδης, όταν χρειάστηκε, και δη, στο εξαιρετικό σουτ του Ορφανίδη στο 79’, στο 84’, όμως, έκανε την… γκέλα της αγωνιστικής, όταν απομάκρυνε, αντί για την μπάλα… αέρα και ο Παπαστεριανός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου) 

SKODA Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας (80’ Κρίστοφερ), Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (66’ Σκούρτης), Καπετάνος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (56’ Χρήστου), Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (88’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (73’ Φωτάκης), Ντιγκινί. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.