ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Παναιγιάλειος έκανε την έκπληξη 2-1 στην Λάρισα κι έτσι στην κορυφή πέρασαν Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης

Ο Παναιγιάλειος έκανε την έκπληξη 2-1 στην Λάρισα κι έτσι στην κορυφή πέρασαν Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης

Μεγάλη νίκη με ανατροπή (2-1), πήρε στη Λάρισα ο Παναιγιάλειος και δεν επέτρεψε στους Βυσσινί να προσπεράσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Κέρκυρα, που βρίσκονται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το ματς στο πρώτο μισάωρο είχε πολύ κακό ρυθμό, με την ΑΕΛ να έχει μεν την κατοχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη και πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιγιάλειου. Ωστόσο, στο 34′, οι Βυσσινί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Ουρτάδο σούταρε, ο Αθανασόπουλος έδιωξε με τα πόδια αλλά στην επαναφορά ο Αναστασόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσουν» τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι σε μια σχετικά λίγες φορές που πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή (72′), κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λινάρδου από τον Κοντοχρήστο. Ένα λεπτό μετά, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. 

Οι παίκτες της ΑΕΛ έδειχναν… σοκαρισμένοι μετά το 1-1, ωστόσο προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ με ανορθόδοξο τρόπο. Στο 83′, πάντως, ήρθε το νέο σοκ για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν ωραία, με τον Λινάρδο να βρίσκει μέσα στην περιοχή και πλάγια τον Γκούφα, ο οποίος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σκαρτσίλα που σκόραρε σε κενή εστία, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Αντιθέτως, οι Βυσσινί που… αυτοκτόνησαν, έμειναν στους 41 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται πλέον ο Απόλλων Σμύρνης και η Κέρκυρα. 

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής 

Παρασκευή (19/02) 

Αχαρναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 0-1 

(2′ Κονέ) 

Κυριακή (21/02) 

Κέρκυρα-Πανελευσινιακός 3-0 

(34′ Κόντος πέν., 36′ Ζορμπάς, 79′ Βλάχος) 

Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 0-0 

Κισσαμικός-Ζάκυνθος 1-0 

(10′ Σαπαλίδης) 

Λάρισα-Παναιγιάλειος 1-2 

(34′ Αναστασόπουλος / 73′ Λινάρδος πέν., 83′ Σκαρτσίλας) 

Λαμία-Εργοτέλης (ματαιώθηκε) 

Δευτέρα (22/02) 

Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου (ματαιώθηκε) 

Καλλιθέα-Τρίκαλα (15:00) 

Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00) 

Η επόμενη (21η) αγωνιστική 

Εργοτέλης-Λάρισα (ματαιώθηκε) 

Ολυμπιακός Βόλου-Αχαρναϊκός (ματαιώθηκε) 

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 

Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγ. Καρδίτσας-Κέρκυρα 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.