ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Πέθανε αβοήθητος 67χρονος φίλαθλος μετά το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής Τριγλίας-Φωστήρα

Πέθανε αβοήθητος 67χρονος φίλαθλος μετά το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής Τριγλίας-Φωστήρα

Το φινάλε της αναμέτρησης στο ντέρμπι του 4ου ομίλου, μεταξύ της Τριγλίας και του Φωστήρα, ήταν δραματικό, με τον «φονέα» να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά για τους ηττημένους αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο 67χρονος φίλαθλος Σπύρος Σκόρδος άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από καρδιακό επεισόδιο, ουσιαστικά αβοήθητος, καθώς το ασθενοφόρο έφτασε από την Αρτέμιδα μετά από μισή ώρα όπου διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας στα Σπάτα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις 5.15 μ.μ. ο άτυχος τελικά άνδρας ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση, μεταφερόμενος σε καφενείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γήπεδο, ωστόσο η έλλειψη γιατρών στην περιοχή τη συγκεκριμένη ώρα και τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά κυρίως η μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στη Ραφήνα τα Σαββατοκύριακα και βασικά η μη ύπαρξη ασθενοφόρου στην πόλη, αποδείχθηκαν μοιραία για τον φίλαθλο.

Η είδηση του θανάτου του οπαδού προκάλεσε θλίψη στις τάξεις της Τριγλίας. Αρκετοί άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον άτυχο άνδρα, προσπάθησαν να δώσουν κάποια βοήθεια, αλλά τελικά το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε.

Το ασθενοφόρο έφτασε από την Αρτέμιδα μετά από μισή ώρα, μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας στα Σπάτα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τριγλία, αλλά και η Θύελλα Ραφήνας εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον θάνατο του 67χρονου φίλαθλου:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Σπύρου Σκόρδου, που τόσο άδικα έχασε την ζωή του το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το γήπεδο στο τέλος του αγώνα Τριγλία Ραφήνας-Φωστήρα.

Στέλνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντί στεφάνου το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας θα διαθέσει ένα ποσό εις μνήμη του, για το συσσίτιο του Ι.Ν. Ανάληψης Ραφήνας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας»

Η Θύελλα Ραφήνας

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας αισθανόμενο βαθύτατη θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου, οπαδού και παλαιού μέλους του Δ.Σ. Σκόρδου Σπύρου αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του

2.Να παραστεί στην κηδεία και να προσφέρει ένα ποσό προς τιμήν του στο συσσίτιο της εκκλησίας της Αναλήψεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3.Να ζητήσει από την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και να αγωνιστεί η ομάδα με μαύρα περιβραχιόνια στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.