Με Κονέ ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τη Λαμία και παραμένει στην κορυφή

Με Κονέ ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τη Λαμία και παραμένει στην κορυφή

Με γκολ του Κονέ στο 70′ ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Σούπερ ανατροπή για τον Πανσερραϊκό που έκανε το 0-2, 3-2 και νίκησε την Καλλιθέα.

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 3-2

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στις Σέρρες και να επικρατήσει της Καλλιθέας με 3-2. Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά ο Φουρτάδο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιχελή από την άσπρη βούλα στο 16′. Στο 28′ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να εκτελέσουν πέναλτι, ο Μασένα δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα και προτού ο Πανσερραϊκός συνέλθει, η Καλλιθέα έκανε το 0-2 με πλασέ του Φράγκου.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 34′ ξαναμπήκαν στο ματς, όταν ο Μπαρέττας μείωσε με κεφαλιά σε 1-2. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Γιάντσης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα. Με ψυχολογία από την ισοφάριση, η ομάδα από τις Σέρρες μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 57′ με τον Φουρτάδο να “γράφει” το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Με τη νίκη αυτή, τα “λιοντάρια” έφτασαν τους 28 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Γιάντσης (75′ Τσιμίκας), Μπαρέττας 979′ Μπεριάν), Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο.

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μουκτάρης, Τσώνης (78′ Ντουρμισάι), Σταύρου, Κατσικογιάννης (66′ Τσίπρας), Γκίνη (59′ Τεγούσης), Μπέλης, Μασένα, Φράγκος.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League παρέμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος νίκησε με 1-0 τη Λαμία και έφτασε τους 45 βαθμούς.Το ματς στη Ριζούπολη ήταν κακό με λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να φοβούνται να βγουν μπροστά. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε στο 70′ ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας (63′ Μπουντόπουλος), Σουνάς (88′ Ρουσάκης), Φαρινόλα (64′ Φομίν).

Λαμία: Πίτκας, Σιλιγαρδάκης (84′ Καραλής), Πίντο, Θέος (65′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Κοτσώνης, Μίλιεβιτς (36′ Μπουλούλης), Κυριακόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Πανελευσινιακός – Παναιγιάλειος 0-2

(4′ Σανδραβέλης, 24′ Μπουρλάκης)

Τρίκαλα – Παναχαϊκή 3-0

(8′ Νιάρος, 32′ Βρούτσινα, 49′ Φλίγκος)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0

(70′ Κονέ)

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 3-2

(34′ Μπαρέττας, 45′ Γιάντσης, 57′ Φουρτάδο – 28′ Μασένα, 31′ Φράγκος)

Ζάκυνθος – Αγροτικός Αστέρας 1-0

(85′ Σταματής)

Εργοτέλης-Λάρισα (ματαιώθηκε) 

Ολυμπιακός Βόλου-Αχαρναϊκός (ματαιώθηκε)

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Κέρκυρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

18:00 Κισσαμικός – Χανιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.