Στραματσόνι: “Χάσαμε από ένα λάθος…”

Στραματσόνι: “Χάσαμε από ένα λάθος…”

Ο Αντρέα Στραματσόνι, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, στάθηκε στο λάθος του Βλαχοδήμου, το οποίο και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Στο δεύτερο η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινές μπαλιές και είχαμε πρόβλημα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Δώσαμε δύο ευκαιρίες στον Βάργκας να εκτελέσει το φάουλ και αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Δεν ξέρω ποιός έκανε το λάθος, δεν πρόσεξα. Αλλά ήταν λάθος και εκεί κρίθηκε το ματς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ρέντα της ΑΕΚ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ μετά την ήττα των «πράσινων» (1-0): «Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε μία στημένη φάση και πήρε τη νίκη. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα σε τέτοια παιχνίδια. Η ΑΕΚ είχε ρέντα. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε με το φάουλ».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.