H Κέρκυρα έφερε τα πάνω κάτω στην Καρδίτσα κι έπιασε κορυφή

H Κέρκυρα έφερε τα πάνω κάτω στην Καρδίτσα κι έπιασε κορυφή

Ματσάρα στην Καρδίτσα, με την Αναγέννηση να βάζει πολύ δύσκολα στην Κέρκυρα, η οποία κατάφερε να… αποδράσει με ανατροπή (1-2) και να μείνει στην κορυφή της Football League.

Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 7′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σκαθαρούδης από την μικρή περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αυξήσει την πίεσή της και να βγει μπροστά ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, καθώς το παιχνίδι ήταν… τελικός για εκείνη!

Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, κάτι που δεν φαινόταν και πολύ εύκολο. Ωστόσο, ο Χιντζίδης με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη που αιφνιδιάστηκε, για να έχουμε στο 31′ το 1-1. Το σκορ αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, που σε γενικές γραμμές δεν άφηνε παραπονεμένη καμία ομάδα.

Στην επανάληψη οι «Φαίακες», αν και δεν μπήκαν δυνατά με την Αναγέννηση να έχει τον έλεγχο και να προσπαθεί να απειλήσει, ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 65′, ο Μπαλντοβαλίεφ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Αρναρέλλης βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα η Κέρκυρα πλησίασε το 1-3, όμως το σουτ του Μπαλντοβαλίεφ εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο Τσάμης.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά με πολλές αξιώσεις… Στο 81′, ο Μαυρίας έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στα δίχτυα του Αραμπατζή, όμως ο επόπτης έδειξε σωστά σε θέση οφσάιντ τον Τζέκο που επηρέασε την φάση και το γκολ δεν μέτρησε. Η πίεση συνεχίστηκε από την Αναγέννηση, που στις καθυστερήσεις έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Δημόπουλο να μην μπορεί να κερδίσει τον Αραμπατζή που κράτησε το σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του.

Μετά από αυτό το μεγάλο διπλό η Κέρκυρα έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον πάει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα της για ακόμα μια νίκη, που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων, μπορεί να την κάνει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Γκόλιας, Καραχάλιος, Ακασού (73′ Τζέκος), Υφαντής (67′ Τσιλούλης), Τσούκαλος, Μπλέντι, Πιτταράς (79′ Μαυριάς), Σκαθαρούδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ιωάννου, Βενέτης, Χιντζίδης (70′ Ντιόγκο), Νίκιτς, Ζορμπάς, Σουάνης (59′ Κόντος), Ντουαλά, Αρναρέλλης, Παμλίδης (56′ Μπαλντοβαλίεφ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.