Βράζουν στον Ηρακλή με την κυβέρνηση: «Ο ΠΑΟΚ παίζει κανονικά και τιμώρησαν εμάς»

Βράζουν στον Ηρακλή με την κυβέρνηση: «Ο ΠΑΟΚ παίζει κανονικά και τιμώρησαν εμάς»

Η αναβολή του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πρώτου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την σχετική απόφαση.

Ο Ηρακλής «επιτέθηκε» στην Κυβέρνηση, ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως ήταν αντίθετος με την αναβολή ενώ εξέφρασε ερωτηματικά για το γεγονός πως χωρίς να φταίει σε κάτι, την πληρώνει πάλι εκείνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως άμεσο αποτέλεσμα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Ηρακλής ενημερώθηκε ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος που θα γινόταν την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει αναβληθεί, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Ηρακλής είναι εξαιρετικά απογοητευμένος. Τόσο οι οπαδοί μας, όσο και η ομάδα μας περίμενε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι.

Ο Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα και τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης. Ο αγώνας του Ηρακλή δεν έχει καμία σχέση με την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία και ακυρώθηκε.

Ο Ηρακλής έχει αποδείξει την θέση του ότι δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία ή αιτιολογία για την βία και ούτε δικαιολογούμε καμία παραβατική συμπεριφορά στις κερκίδες με κανένα τρόπο. Αντίθετα δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στον τομέα αυτό.

Η βία και η διαφθορά είναι ένα ντροπιαστικό δεδομένο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλλει το παιχνίδι μας, αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει τα θέματα της βίας και της διαφθοράς τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα δεν δίνει την ελπίδα ότι θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες. Αντίθετα φωτίζει το γεγονός ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν αντιμετωπιστεί επαρκώς αυτά τα προβλήματα.

Τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως όσα έγιναν στην Τούμπα ήταν ντροπιαστικά και άσχημα. Πόσο ντροπιαστικό και παράλληλα κοντόφθαλμο είναι το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ επιτρέπεται να παίξει την Κυριακή;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο απαιτεί ένα πειστικό σχέδιο και όραμα για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τις μάστιγες που το καταστρέφουν. Είναι μέσα στα καθήκοντα μας να έρθουμε όλοι μαζί, κυβέρνηση, ποδοσφαιρικοί θεσμοί, ομάδες και οπαδοί για να δημιουργήσουμε τις λύσεις αντί για την λήψη αυθαίρετων αποφάσεων οι οποίες έρχονται χωρίς καμία διαβούλευση ή συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρούμε απίστευτο ότι στην Ελλάδα, την χώρα που υπερηφανεύεται ότι γέννησε την Δημοκρατία να μην υπάρχει συζήτηση για αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα, τη ζωή, την αγάπη και το πάθος τόσων ανθρώπων…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.