ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, καθώς αν και καλύτερη έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Με μπροστάρη τον Βάργκας, η ομάδα του Πογέτ ανέβασε σημαντικά την απόδοσή της μετά το πρώτο τέταρτο, ενώ στα μετόπισθεν δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Αστέρα, που περίμενε τις επιθέσεις στην κόντρα για να δημιουργήσει κινδύνους.

Σταδιακά, οι κιτρινόμαυροι αύξησαν την πίεση κι έφεραν την μπάλα στην περιοχή του Μπαντή κυρίως με στημένες φάσεις. Η «καθαρή» ευκαιρία μπορεί να τους έλλειψε, όμως θα μπορούσαν να φτάσουν μια… ανάσα απ’το γκολ αν διαιτητής και βοηθός έβλεπαν το κεφαλοκλείδωμα του Ιγκλέσιας στον Λαμπρόπουλο (34’) κι έδειχναν πέναλτι. Απ’ την πλευρά τους οι Αρκάδες με δημιουργό τον Νίκο Φερνάντες έβγαιναν στην κόντρα, όμως δεν βρήκαν λύση στην τελική πάσα με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αλλάξει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. 

Άτυχη, αφού έχασε ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» του κέντρου (Γιόχανσον – μπήκε ο Τζιμπούρ) ήταν η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη συνοχής στο παιχνίδι της Ένωσης και για πρώτη φορά ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε τον Μπαρόχα και τους αμυντικούς του. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους κιτρινόμαυρους καθώς κυριάρχησαν στον άξονα κι εκμεταλλεύτηκαν τα συνεχή λάθη στην μεσαία γραμμή. 

Το ματς ξαναγύρισε προς τα… νερά της ομάδας του Πογέτ, όταν ο Ουρουγουανός γύρισε το σύστημα σε 4-2-3-1 με την είσοδο του Τζανετόπουλο. Για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κυκλοφόρησε την μπάλα και πλησίασε με ορθολογικό τρόπο την εστία του Μπαντή, όμως ο Σιμόες δεν τελείωσε σωστά τις δύο «κολλητές» ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν (80’ και 81’). Στο φινάλε ο Αστέρας ξαναβγήκε μπροστά με γεμίσματα, όμως ο Άρθο και ο Λαμπρόπουλος καθάρισαν στον αέρα. Στο φινάλε αποβλήθηκε ο Τζιμπούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου 

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (82’ Χαμντανί), Μπερτόλιο, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες (65’ Τσάβες), Ιωαννίδης (58’ Μάσα) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Κορδέρο (73’ Τζανετόπουλος), Γιόχανσον (49’ Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (64’ Μπουονανότε), Βάργκας, Αραβίδης 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.