ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ηρακλής ζήτησε τον Μελισσανίδη αντί του Μποροβήλου πρόεδρο στη σημερινή σύσκεψη

Ο Ηρακλής ζήτησε τον Μελισσανίδη αντί του Μποροβήλου πρόεδρο στη σημερινή σύσκεψη

Επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος με την οποία ζητάει την απομάκρυνση του Γιώργου Μποροβήλου από τη σύσκεψη των ιδιοκτητών ΠΑΕ και την αντικατάστασή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη θέση του προέδρου έστειλε ο Ηρακλής.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:

«Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης, πρόεδρος και ο κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής θα παραβρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση της SuperLeague. 

Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας και παράλληλα θα ήθελε να δούμε όλοι την ευκαιρία να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε λύσεις. 

Είναι συλλογική η ευθύνη όλων μας η προστασία και η προαγωγή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε ότι η συνάντηση αυτή θα χρησιμεύσει ως ένα βήμα για την ανάληψη δράσεων που θα μπορέσουν να διαλύσουν τις επαίσχυντες συμπεριφορές και τα ανησυχητικά γεγονότα, τις πεποιθήσεις και αντιλήψεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι μαζί θα κάνουμε πολλά πράγματα, μέσω της ανάπτυξης ενός υγιούς μακροπρόθεσμου σχεδίου. Όλοι μαζί, με ένα όραμα που θα μοιράζονται όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και όχι μέσω αυθαίρετων, αντιδραστικών αποφάσεων. 

Προς το συμφέρον του χρόνου και την αποτελεσματικότητα, θα έπρεπε να είχαμε ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση εκ των προτέρων και επίσης θέλαμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει το συμβούλιο στο διορισμό ενός προέδρου από τους μετόχους, ειδικά για την αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση. Εάν αυτό είναι αποδεκτό, ο Ηρακλής θέλει να προτείνει τον κ. Μελισσανίδη, αν αυτός συμμετάσχει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουν όλες οι ομάδες στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση και να γίνει ένα πρώτο θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.