ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαμός στη συνεδρίαση της Super League και χοντρό επεισόδιο Σαββίδη με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού

Χαμός στη συνεδρίαση της Super League και χοντρό επεισόδιο Σαββίδη με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού

Το… έλα να δεις γίνεται στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων στη Super League, έπειτα από κάλεσμα του προέδρου, Γιώργου Μποροβήλου. Μέχρι και πριν από λίγο, οι φωνές ήταν πολλές και επικράτησε «μάχη» ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, Θοδωρή Γιαννίκο και Κώστα Καραπαπά! 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε φραστική επίθεση στους «ερυθρόλευκους», οι τελευταίοι απάντησαν και μάλιστα απείλησαν με αποχώρηση από τη συνάντηση, κάτι το οποίο, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Δίχως συγκεκριμένη ατζέντα, αλλά με ένταση κυλά η συνεδρίαση του άτυπου Δ.Σ της Super League, με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κοστούλα να θέτει θέμα Μποροβήλου και τον Σάββα Θεοδωρίδη να υπερασπίζεται τον πρόεδρο της Super League.

«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό. Για λόγους ευθιξίας», είπε ο Φώτης Κωστούλας για τον Μποροβήλο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να απαντάει: «Η αθωότητα και η ενοχή κρίνονται μόνο από τα δικαστήρια». 

Η κουβέντα, πάντως, άνοιξε με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος έθεσε τη δική του ατζέντα και, μεταξύ άλλων, είπε: «Εδώ θίγονται ομάδες που δεν φταίνε σε τίποτα. Γιατί να μην συεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας; Γιατί να ακυρώνεται ο θεσμός δίχως να φταίμε όλοι; Για τους τέσσερις».

Το σχόλιο του «αφεντικού» του Ατρόμητου δεν άρεσε στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε: «Ποιοι είναι οι τέσσερις. Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Σαββίδης: «Πού είναι ο Μαρινάκης;»

«Εγώ άφησα τις δουλειές μου για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση, συμφωνώ με τον κ. Πανόπουλο αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες, δεν ήρθε και ο κ. Μαρινάκης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω βάλει φέτος 14 εκ. ευρώ και 70 εκ. συνολικά στην πενταετία μου. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος. Κοιτάξτε κάτι (σ.σ. απευθυνόμενος στην πλευρά του Ολυμπιακού). Ο πρώτος που πλήττεται από αυτή την κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν το είχατε σκεφτεί όταν φέρνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί που έχουν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να σας πω και κάτι άλλο; Με κατηγορήσατε ότι δεν είμαι Έλληνας. Εγώ λοιπόν θα δηλώνω Ρώσος, θα δηλώνω Πόντιος, γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος», ανάφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββιδης έκανε και μια πρόταση-τομή για τη διαιτησία: «Να βγάλουμε εμείς μισθό στους διαιτητές και να τους πληρώνουμε εμείς. Να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι και να τους κάνουμε όσο ανεξάρτητους γίνεται. Τόση ώρα που είμαστε εδώ όμως έχω καταλάβει ότι δεν ήρθαμε για λύσεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, δεν ακούω καμία λύση για το ποδόσφαιρο. Θα προσυπέγραφα την τοποθέτηση Κωστούλα (σ.σ. για Μποροβήλο) περί αναγκαιότητας για παραίτηση Μποροβήλου».

Γιαννίκος, Θεοδωρίδης απάντησαν πως ο Β. Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε και σε εκείνο το σημείο ο Σαββίδης απευθυνόμενος στον Γιαννίκο ανέφερε: «Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι ένας υπάλληλος»!

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Μελισσανίδης φωνάζοντας: «Να φύγουν τώρα οι φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο».

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Όλα άρχισαν όταν ο Θεοδωρίδης ανέφερε σε ένα σημείο αντιδρώντας στα όσα είχε ακούσει… 

«Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε; Αν θέλετε το κάνουμε», ήταν τα λόγια του. 

Σε αυτά αντέδρασε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. 

«Είσαι μ…ας. Λες μ…κίες», ανέφερε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Σάββα Θεοδωρίδη. 

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων σηκώθηκε και εκείνος και άρχισε να κινείται… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Και θα είχε συμβεί εάν δεν είχαν επέμβει οι ψυχραιμότεροι. Αυτοί ήταν οι Σπανός και Κομπότης οι οποίοι συγκράτησαν τον Παπαθανασάκη και τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα μακριά από τον Θεοδωρίδη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.