Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού σε Σαββίδη: «Γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας»

Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού σε Σαββίδη: «Γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας»

Άμεση απάντηση και σε αντίστοιχο… πολεμικό κλίμα με τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, ήλθε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ μετά το Δ.Σ. της Λίγκας: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας»! 

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν για το Δ.Σ. της Λίγκας: 

«Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Όποια πρόταση έχουν οι ομάδες να την κάνουν στο Δ.Σ. της Λίγκας. Σε αυτή τη συνάντηση καθένας έβαζε το δικό του ζήτημα και δεν υπήρξε γόνιμος διάλογος. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο και τα θέματα τα λύνει θεσμικά. Δεν τα λύνει σε συζητήσεις που θυμίζουν τσίρκο».

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν είχε εντονότατους διαλόγους με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Θόδωρο Γιαννίκο, οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί. Κάτι που δεν έγινε γνωστό και έχει το δικό του ενδιαφέρον είναι ότι την ώρα που ο Σαββίδης είχε βρεθεί σε έξαλλη κατάσταση, ο Γιαννίκος προσπάθησε να τον ηρεμήσει μιλώντας του στα Ρώσικα, με τους παρευρισκόμενους (που δεν καταλάβαιναν) να αντιλαμβάνονται ότι επιχειρούσε να τον ηρεμήσει. Χωρίς αποτέλεσμα…

Ωστόσο, αρκετή ώρα αργότερα, όταν η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε, τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει τελείως. Μάλιστα, ο Σαββίδης και ο Θεοδωρίδης είχαν θερμή χειραψία, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να λέει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού σε… φιλικό τόνο: «Εσύ είσαι Πόντιος, πρέπει να σέβεσαι την καταγωγή σου, όπως εγώ σε σέβομαι και ξέρω τι έχεις προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, τα έχεις χάσει, πρέπει να επανέλθεις στον σωστό δρόμο».

«Ποτέ καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Τη στιγμή της έντασης υπήρξε και ένας διάλογος του Σαββίδη με τον Κώστα Καραπαπά. Στο σημείο που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αναφέρονταν σε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας και στην διαιτησία του Παππά, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού του είπε ότι: «στην Τούμπα, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος», με τον Σαββίδη να του απαντά: «Ποτέ δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι καλύτερος του ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να μην εκπροσωπήθηκε στην συνεδρίαση από τον ιδιοκτήτη του, ωστόσο κατά τη διάρκειά της ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.