ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλο το παρασκήνιο εκδίωξης του Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

Όλο το παρασκήνιο εκδίωξης του Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

“Και αρεκτά άντεξε να κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ…” ήταν τα σχόλια παραγόντων του ΠΑΟΚ μόλις ενημερώθηκαν για την εκδίωξη του προπονητή.

Μετά από κάθε ήττα της ομάδας οπαδοί αλλά και παράγοντες ζητούσαν την αποπομπή του Τούντορ, θεωρώντας ότι ευθύνεται αφενός για την πορεία της και αφετέρου, για τις κακές εμφανίσεις. 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι είχε μόλις μία νίκη στα έντεκα τελευταία ματς, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης που τον στήριζε μέχρι σήμερα συνειδητοποίησε ότι πρέπει ν’ αλλάξει ψυχολογία και νοοτροπία ο ΠΑΟΚ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, ζήτησε να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο διαγνώστηκε το αρνητικό κλίμα για τον προπονητή. Το είχε άλλωστε, πει στη χθεσινή άτυπη σύσκεψη της Σούπερ Λιγκας. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.