ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ψηφίζουν για αρχιδιαιτητή και του δίνουν …πριμ 200.000 ευρώ

Ψηφίζουν για αρχιδιαιτητή και του δίνουν …πριμ 200.000 ευρώ

Οικονομικά κίνητρα στον αρχιδιαιτητή πρότεινε ο Αστέρας Τρίπολης στην προσπάθεια που γίνεται από τη Super League να βελτιωθεί η εικόνα της ελληνικής διαιτησίας. 

Η πρόταση των «Αρκάδων», προβλέπει διεξαγωγή ψηφοφοριών στο οποίο οι ομάδες θα εκφράζουν την ικανοποίηση τους ή όχι για τη διαιτησία, ενώ οι διαιτητές με τις περισσότερες ψήφους θα επιβραβεύουνται με μπόνους. 

«Ο αρχιδιαιτητής θα αμείβεται με 15.000 ευρώ τον μήνα (περίπου 1.000 ευρώ κάθε ΠΑΕ). Η θητεία του θα είναι διετής και η αντικατάστασή του θα γίνεται μόνο με τον εξής τρόπο: Στο τέλος του πρώτου γύρου οι ομάδες θα ψηφίζουν αν έμειναν ευχαριστημένες από τη διαιτησία. Αν λάβει εννιά ψήφους κι άνω θα συνεχίζει. 

Στο τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες θα ψηφίζουν ξανά αν είναι ικανοποιημένες από τη διαιτησία. Με εννιά ψήφους ο αρχιδιαιτητής θα συνεχίζει, με δέκα ψήφους θα λαμβάνει πριμ 30.000 ευρώ και με έντεκα ψήφους το πριμ θια ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. Με δώδεκα ψήφους το πριμ θα είναι 100.000 ευρώ, ενώ με πάνω από δώδεκα ψήφους θα το πριμ θα φτάνει τις 200.000 ευρώ». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση του Αστέρα, κάνει λόγο για ύπαρξη 20-22 διαιτητών και 40 βοηθών, που θα αξιολογούνται στο τέλος κάθε περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.