Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της θύρας 4

Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της θύρας 4

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Θύρα 4». 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παρότρυνσης, υποκίνησης, ενθάρρυνσης ή διευκόλυνσης διάπραξης επεισοδίων. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, οι συντάκτες της ανακοίνωσης και όσοι ακόμη κριθεί σκόπιμο από την εξέλιξη της έρευνας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σημεία που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση φαίνεται ότι είναι η αναφορά ότι «ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος για όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό», όπως επίσης το γεγονός ότι οι συντάκτες αποφεύγουν να καταδικάσουν τα επεισόδια, επιχειρώντας να δώσουν τη δική τους τεκμηρίωση για το «δίκαιο» των έκνομων ενεργειών των οπαδών.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.