ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο στρατηγός Φρ. Φραγκούλης για τον ΠΑΟΚ: “Έφυγε ο Τούντορ, ε, και;”

Ο στρατηγός Φρ. Φραγκούλης για τον ΠΑΟΚ: “Έφυγε ο Τούντορ, ε, και;”

Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ και εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης ώστε να αλλάξει ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

«Έφυγε ο Τούντορ, ε και;” επισήμανε ο Φράγκος Φραγκούλης και εξήγησε: “Θα αλλάξουμε νοοτροπία; θα γίνουμε μια ομάδα που μποροεί να προγραμματίσει το μέλλον της; Θα κάνουμε τις μεταγραφές όταν πρέπει και όχι δυο μέρες πριν να λήξει η προθεσμία; Αυτά είναι τα ερωτήματα που έχω να θέσω.

Το σημαντικότερο που θα πω αυτή τη στιγμή στο Σαββίδη είναι να μην κάνει τίποτα από αυτά, να φτιάξει το Σαββίδειο στάδιο , σε ένα νέο χώρο για να έχει το σπίτι του ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος. 

Για να αλλάξουμε επίπεδο και να γίνουμε μια σωστή ομάδα θα πρέπει να έχουμε ένα στάδιο που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας, να είναι καινούργιο γήπεδο και να βγάζει τα έξοδα της. 

Να έχει ένα “Mall” , βοηθητικά γήπεδα, να έχει τα πάντα. Οι λύση δεν είναι να αλλάζεις προπονητές αν και αυτός ήταν μαθητευόμενος. Για να στηρίξουμε τον Ίβιτς, πρέπει και ίδιος να δεχτεί κοντά του ένα προπονητή, τύπου Σάντος , να τον βοηθήσει, να του δείξει τα μυστικά και να ξανα στήσουμε μια μεγάλη ομάδα.

Δίκιο είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν έλεγε φτιάξε μια μεγάλη ομάδα και τότε μιλήστε. Δεν γίνεται να χάνεις από τον Πανθρακικό , όποιος και αν είναι ο προπονητής σου και να έχεις το δεύτερο μπάτζετ. Έχουμε μεγάλο χάλι , 29 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ; Και μιλάμε ακόμα…”

Για την ήττα από τον Πανθρακικό: “Μετά από αυτή την ήττα οι παίκτες φανήκαν ανίκανοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Έχουν όλοι τεράστια ευθύνη, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν έχουν φιλότιμο οι παίκτες του ΠΑΟΚ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την επίθεση που του έγινε: “Αυτός είναι ο υπεύθυνος για όλα και δεν είναι φιλοξενούμενος, είναι ένας Έλληνας, υπερπατριώτης . Έχει βάλει 305 εκ.ευρώ σε αυτό το κράτος . Η επίθεση που δέχτηκε ήταν ανεπίτρεπτη αλλά αν δεν έχεις παιδεία…”

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.