ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με Σαλίνο αντί Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με Σαλίνο αντί Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν κατάφερε ούτε σήμερα ν΄ ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος δεν ακολούθησε την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών υπήρξε κι ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Μπουχαλάκης αισθάνθηκε σφίξιμο στον δεξιό τετρακέφαλο και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μη βρίσκεται στη διάθεση του Σίλβα για το μεθαυριανό ματς. 

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, από τη στιγμή που ο Ομάρ είναι εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα. Τερματοφύλακας των “ερυθρόλευκων” θα είναι ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο των πρωταθλητών θα παίξει ο Σαλίνο, με τον Βραζιλιάνο ν’ αντικαθιστά τον τραυματία Ομάρ. Σε ότι αφορά το κέντρο της αμυντικής διάταξης των “ερυθρόλευκων”, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σίλβα δε σκοπεύει να κάνει αλλαγή και αυτό σημαίνει ότι Μποτία και Ντα Κόστα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού, με τον Σιόβα να παραμένει στον πάγκο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών θα είναι ο Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σίλβα θα επιμείνει στο δίδυμο Μιλιβόγεβιτς – Καμπιάσο, απ’ τη στιγμή που ο Σέρβος και ο Αργεντινός είχαν εξαιρετική συνεργασία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος των “ερυθρόλευκων” ενώ οι δύο εξτρέμ θα είναι ο Πάρντο με τον Φουστέρ. Ο Κολομβιανός είναι πανέτοιμος να παίξει και δεν έχει την παραμικρή ενόχληση κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα πλάνα του Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιντέγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.