ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στις 20-21 Αυγούστου θ’ αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League που ψάχνει εναγωνίως χορηγό

Στις 20-21 Αυγούστου θ’  αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League που ψάχνει εναγωνίως χορηγό

Στις 20-21 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Super League. 

Ο συνεταιρισμός βρίσκεται σε αγωνιώδη αναζήτηση χορηγού για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου, καθώς ελλείψει χορηγού στο φετινό πρωτάθλημα υπήρχε μια μεγάλη «τρύπα», που υπολογίζεται πως μπορεί να φτάσει στα 3 εκατ. ευρώ. 

Μάλιστα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να προσληφθεί εμπορικός διευθυντής ή να υπάρξει συνεργασία με κάποια εταιρεία, προκειμένου να βρεθούν προσφορές για χορηγική συμφωνία. Η ανάγκη εύρεσης χρημάτων είναι τόσο μεγάλη, που εφόσον βρεθεί κάποιος χορηγός, επιδίωξη της λίγκας θα είναι να εισπράξει μια προκαταβολή της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν διαιτητές και άλλες εκκρεμότητες. 

Στο ΔΣ της Super League συζητήθηκε και το ζήτημα της ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων που έθεσε η ΑΕΚ, η οποία διεκδικεί 1,4 εκατ. ευρώ επιπλέον από τα 2 εκατ. ευρώ που δικαιούτο ως νεοφώτιστη, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, ο εξ αναβολής αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 19:30. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος το Δ.Σ. αποδέχθηκε την πρόταση της εταιρείας ADIDAS για την επέκταση της συμφωνίας με τη Super League για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο (2016-17)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.