Άγριος καβγάς σε μπαρ με ποδοσφαιριστές της ΠΑΣ Λαμία!

Άγριος καβγάς σε μπαρ με ποδοσφαιριστές της ΠΑΣ Λαμία!

Με μια παρέα νεαρών πιάστηκαν στα χέρια οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΣ Λαμία Jokic Milos, ο Miljevic Christian και ο Pinto Da Silva Jone, κατά την διάρκεια της βραδινής τους εξόδου το Σάβββατο σε καφέ-μπαρ στη Λαμία.

Κάποιοι λένε ότι ήταν στην ίδια μεγάλη παρέα και άλλοι ότι οι παρέες ήταν δίπλα – δίπλα. Όπως και να χει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποια στιγμή άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και σε λίγο έπεσαν… μπουνιές.

Ο Pinto δεν ενεπλάκη στον καβγά, αντίθετα προσπάθησε να ηρεμήσει τους άλλους δυο, όπως έκαναν και άλλοι θαμώνες που γνώριζαν τις παρέες, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.

Όσοι ήταν μπροστά και παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον καβγά, τους είδαν να βγαίνουν έξω από το μαγαζί, και το ξύλο να συνεχίζεται στην πλατεία Ελευθερίας. Λένε ότι αυτός που έφαγε τις περισσότερες ήταν ο Jokic Milos, ο οποίος όπως μας είπαν είχε αίματα στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Λαμίας αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγώνα στη Football League, αφού η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε τον αγώνα Παναχαϊκή – Λαμία. Ο λόγος είναι η αναβολή που πήρε η Πατρινή ΠΑΕ στην υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και που δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.