ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παράθυρο» για να συνεχιστεί το Κύπελλο από Κοντονή

«Παράθυρο» για να συνεχιστεί το Κύπελλο από Κοντονή

Παράθυρο για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων για τον θεσμό του Κυπέλλου άφησε ο Σταύρος Κοντονής απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

«Κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει πολιτικές στην κυβέρνηση για θέματα δημόσιας ασφάλειας» σημείωσε προσθέτοντας πως «αν όμως με ενέργειες σοβαρές διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και ειρήνη,  εμείς θα περιμένουμε και την απόφαση του ΣτΕ και τότε  μπορούμε να ξαναδούμε το ζήτημα του κυπέλλου. Αυτό το είπαμε και στις αντιπροσωπείες της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ».

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ασκώντας κριτική στην ΕΠΟ και στις διεθνείς Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.