ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League

Τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League

Ο πρωταθλητής (Ολυμπιακός) είναι γνωστός εδώ και καιρό, αυτοί που υποβιβάζονται επίσης (Πανθρακικός, Καλλονή), ωστόσο μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Super League υπάρχουν ακόμη σημαντικές εκκρεμότητες καθώς τα δεδομένα για τα πλέι οφ (ποιοι θα συμμετάσχουν, με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν) είναι ακόμη… ρευστά.

Κι αυτό γιατί από τη μια έχουμε εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις (που αφορούν αφαιρέσεις βαθμών) κι από την άλλη τη μια αδειοδότηση του Πανιωνίου σε πρώτο βαθμό που έμπλεξε ακόμη περισσότερα τα πράγματα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι οι δύο σίγουροι που θα παίξουν στο έξτρα πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, με την Ένωση να περιμένει να μάθει αν θα δικαιωθεί στην έφεση που κατέθεσε για την αφαίρεση βαθμών (λόγω επεισοδίων στο ματς με τον Ατρόμητο).

Εντός γηπέδου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ κι ο Πανιώνιος, αλλά οι κυανέρυθροι δεν πήραν άδεια από την ειδική επιτροπή της ΕΠΟ κι αν δεν δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, τότε τη θέση τους στα πλέι οφ θα πάρει ο 6ος της βαθμολογίας.

Σε αυτή την περίπτωση, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν μάχη στην αυλαία του πρωταθλήματος για τη μία θέση που προσφέρει την ευκαιρία ενός… ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Στα ματς της 29ης αγωνιστικής, ο ήδη πρωταθλητής Ολυμπιακός πρόσφερε θέαμα στο Αγρίνιο, νικώντας με 5-2 τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε του Πανιωνίου, με 2-0, στο ΟΑΚΑ και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League έχουν ως εξής:

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-5

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0

ΑΕΚ – Πανιώνιος (κεκλεισμένων των θυρών) 2-0

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (κεκλεισμένων των θυρών) 2-0

Καλλονή – Ατρόμητος 2-4

Βέροια – Ξάνθη 1-1

Πανθρακικός – Ηρακλής 0-3

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 2-0

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 82

2.ΑΕΚ 57

3.Παναθηναϊκός 52

4.ΠΑΟΚ 47

5.Πανιώνιος 44

6.Ατρόμητος 39

7.ΠΑΣ Γιάννινα 39

8.Πλατανιάς 38

9.Αστέρας Τρίπολης 38

10.Παναιτωλικός 34

11.Λεβαδειακός 34

12.Ηρακλής 1908 34

13.Ξάνθη 33

14.Βέροια 27

15.Πανθρακικός 17

16.ΑΕΛ Καλλονής 16

*Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

**Εκκρεμούν οι αποφάσεις για την αφαίρεση 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και 3 βαθμών από ΑΕΚ, Ατρόμητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.