ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συμφωνήθηκε η επανέναρξη του Κυπέλλου

Συμφωνήθηκε η επανέναρξη του Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της αντιπροσωπείας των FIFA/UEFA με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΠΟ και όπως όλα δείχνουν το Grexit αποφεύχθηκε. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκης Κουτσουμνής (ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας των διεθνών ομοσπονδιών) η συμφωνία που προέκυψε αναφέρει ότι:

-Μέχρι την Παρασκευή η ΕΠΟ θα έχει αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Υπουργείου να ματαιώσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου και παράλληλα θα καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο για επανέναρξη της διοργάνωσης με συγκεκριμένες προτάσεις για τους όρους διεξαγωγής των αγώνων (κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μαθητών).

-Το Υπουργείο θα αποφασίσει την επανέναρξη του Κυπέλλου

-Από την ερχόμενη εβδομάδα ειδική αντιπροσωπεία της FIFA θα εγκατασταθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να μελετήσει το κανονιστικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας και ειδικά τη λειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις επιταγές της διεθνούς Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν επαφές με το Υπουργείο για τα σημεία των αθλητικών νόμων του 1999, του 2015 και του 2016 προκειμένου να απαλειφθούν οι διατάξεις που θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ενημέρωσε ο κ. Κουτσοκούμνης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συμφώνησε με όλα τα παραπάνω, ωστόσο ζήτησε ένα μικρό χρονικό περιθώριο προκειμένου να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και να λάβει την τελική έγκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.