ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστολή FIFA στον Κοντονή -Ξεκινά το Κύπελλο

Επιστολή FIFA στον Κοντονή -Ξεκινά το Κύπελλο

Δείχνει πλέον βέβαιο πως το Κύπελλο Ελλάδας θα ολοκληρωθεί κανονικά για τη σεζόν 2015-2016 αφού η FIFA έστειλε στον Σταύρο Κοντονή την επιστολή με το περιεχόμενο όσων συμφωνήθηκαν την Τρίτη στη συνάντηση των δύο πλευρών.

Τόσο ο Σταύρος Κοντονής όσο και ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχουν πλέον στα χέρια τους την επιστολή της FIFA, με το περιεχόμενό της να ικανοποιεί τον υφυπουργό Αθλητισμού. 

Ολα δείχνουν ότι σε αυτή την κόντρα, η οποία κράτησε σχεδόν ένα μήνα, θα μπει αίσιο τέλος αφού ο Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος από την κίνηση της FIFA να στείλει γραπτώς όλα όσα συμφωνήθηκαν την Τρίτη και το οποίο ήταν η πρώτη από τις προϋποθέσεις προκειμένου να δώσει εντολή να ξεκινήσει και πάλι ο θεσμός του Κυπέλλου.

Η επιστολή κοινοποίηθηκε και στην ΕΠΟ και είναι απόλυτα συντονισμένη στο κλίμα της συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη κίνηση αφορούσε την πλευρά της η ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της κοινοποίησε στον Κοντονή την ακύρωση της προσφυγής στο ΣτΕ κατά της απόφασής του να διακόψει το Κύπελλο. Εντός της ημέρας αναμένεται και η απάντηση του υφυπουργού, η οποία θα βάλει οριστικό τέλος στον κίνδυνο του Grexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.