Μείωση της ποινής του ΠΑΟΚ για τη διακοπή του ημιτελικού Κυπέλλου

Μείωση της ποινής του ΠΑΟΚ για τη διακοπή του ημιτελικού Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει οριστικά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε τελικά με -3 βαθμούς (η πρωτόδικη απόφαση ήταν για -5) για τη διακοπή του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος με την αφαίρεση των τριών βαθμών έχει πλέον 44 (όσους και ο Πανιώνιος) κι έτσι ούτε ο ΠΑΣ Γιάννενα, ούτε και ο Ατρόμητος (έχουν από 39) μπορούν να τον φτάσουν.

Επίσης η Επιτροπή μείωσε και την ποινή της έδρας του ΠΑΟΚ από 5 αγωνιστικές σε 3, αλλά διατήρησε το χρηματικό πρόστιμο των 100.000 ευρώ που είχε επιβληθεί με την πρωτόδικη απόφαση, ενώ φυσικά το παιχνίδι κατοχυρώθηκε και τυπικά υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 3-0.

Αναλυτικά η απόφαση: «Δέχεται τυπικά  και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει.

Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει πριν από την έναρξη των πλέι οφ, αφορά την έφεση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για τη δική της τιμωρία (-3 βαθμοί για τα επεισόδια στο Περιστέρι).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.