Είδηση “βόμβα” από Σαββίδη: «Αυτά είπα στον Μαρινάκη, όταν τον επισκέφθηκα»

Είδηση “βόμβα” από Σαββίδη: «Αυτά είπα στον Μαρινάκη, όταν τον επισκέφθηκα»

Στη μεγάλη αποκάλυψη πως συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη -στο σπίτι του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός- πριν τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με την “Arena Press’!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις, στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ στο “Παλατάκι”.

Σύμφωνα με την “Arena Press”, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε στους παράγοντες της ομάδας (Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τσαλόπουλος κ.ά.) πως είχε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου του έστειλε το… μήνυμά πως σε περίπτωση που μπερδευτεί το ματς με διαιτησίες θα βρεθεί απέναντι στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών.

Διαβάστε το πλήρες δημοσίευμα στο οποίο υπάρχουν η αποκάλυψη της συνάντησης Μαρινάκη-Σαββίδη στην οικία του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και άλλες ατάκες του Σαββίδη:

«Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος (αντιμετωπίζει τώρα τον Φοίνικα Σύρου, με μειονέκτημα έδρας), για αυτό και πήγε στα αποδυτήρια, κάθισε με όλους τους παράγοντες του “Δικεφάλου” και εις επήκοον όλων είπε φοβερά πράγματα, που δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη, τις οποίες επιβεβαίωσε, είναι απίστευτες, μεταξύ άλλων μπροστά στον γιο του Νικόλα, σε Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Καραμπέρη, Τζιτζικώστα, Βεζυρτζή, Τσαλόπουλο, Αγγελίδη και παρά πολλών άλλων που πανηγύριζαν την πρόκριση του βόλεϊ και ρωτούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποδοσφαιρική ομάδα!

Και ο Ιβάν εξαπέλυσε «κεραυνούς»:

– “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, είμαι αποφασισμένος και θα περιμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η απόφαση για την έφεση που καταθέσαμε. Μετά θα μιλήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να παίξει η πρώτη ομάδα στο Κύπελλο. Θα στείλουμε την Κ20 ή την Κ17 ή την Κ15 να παίξει με τον Ολυμπιακό”.

– “Πριν από το ματς του Κυπέλλου συναντήθηκα με τον Μαρινάκη, πήγα στο σπίτι του και του είπα ότι εάν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες και τέτοια, θα με βρει μπροστά του, θα τον πολεμήσω σκληρά» (την ώρα μάλιστα που έλεγε αυτά τα λόγια, έκανε τον σταυρό του μπροστά σε όλους).

– “Όλοι υποτίθεται θέλαμε την κάθαρση, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή συνωμότησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όταν συζητούσαμε για τα τηλεοπτικά και προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη για τα τηλεοπτικά και να πέσει το δικό τους μερίδιο. Τότε τα βρήκαν μεταξύ τους”!

– “Μου είπαν και άκουσα κάποιους παραγωγούς εκπομπών σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, που με ξεφώνιζα και έλεγαν ότι τα γκάλοπ λένε να φύγω από τον ΠΑΟΚ, άλλος με έβριζε και με μείωνε σαν άνθρωπο, αλλά θα τα διορθώσουμε όλα αυτά, σύντομα. Είναι στημένοι κάποιοι να μιλάνε εις βάρος μου”.

– “Θέλω καθαρά πρωταθλήματα και όσοι θέλουν το ίδιο είναι μαζί μας, όσοι δεn θέλουν, είναι εχθροί”.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον πρόεδρο του βόλεϊ Αντώνη Τσαλόπουλο να βάλει φτηνό εισιτήριο στα ματς με την ομάδα της Σύρου και είπε: “Βάλε 5 ευρώ για τον κόσμο και τα υπόλοιπα θα σου τα συμπληρώσω εγώ”, τη στιγμή που οι παίκτες και όλοι οι παρευρισκόμενοι φώναζαν “είναι τρελός ο πρόεδρος”, μέσα σε αποθέωση και σε πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ωραία βραδιά έκλεισε με συζήτηση Ιβάν Σαββίδη-Βεζυρτζή, αλλά δεν υπήρχε κάποιος αυτήκοος μάρτυρας.Σημειώνουμε όμως ότι έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, άσχετα εάν ο πρώην πρόεδρος είχε διαφωνήσει με ορισμένα πράγματα που γίνονταν μέσα στον ΠΑΟΚ. 
Αξίζει να τονίσουμε ακόμη ότι αυτά που εισηγήθηκε ο Βεζυρτζής έγιναν μόλις έφυγε, άρα δεν αποκλείεται νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στον μήνα Απρίλιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.