ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χωρίς φιλάθλους ο τελικός του Σαββάτου για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Χωρίς φιλάθλους ο τελικός του Σαββάτου για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ο τελικός του Κυπέλλου το Σάββατο (21:00) στο άδειο ΟΑΚΑ (μετά από απόφαση Κοντονή) είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους από σήμερα ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειές τους και παράλληλα να ξεκουραστούν για τελευταία φορά φέτος εν όψει του σπουδαίου αγώνα με την «Ένωση».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που διευκολύνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (07/05, 21:00). Ο Σίλβα έχει κάποια ισχυρά «φαβορί» για το αρχικό σχήμα και πρόκειται για τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Ιντέγε. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπερασπιστεί ο Καπίνο ή Ρομπέρτο την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος προπονητής είχε τσεκάρει την ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, όπου και θα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Στην ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς δεν άφησε… λάσκα για πολύ τους ποδοσφαιριστές του. Τους έδωσε ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα και το επόμενο προβλέπεται στα τέλη Μαΐου, μετά και την ολοκλήρωση των playoffs, αφού μέσα σε 22 μέρες (7-29 Μαΐου) θα κριθεί όλη η χρονιά. Σήμερα το απόγευμα (19:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στα Σπάτα αρχίζοντας πλέον σε φουλ ρυθμούς δουλειά για τον τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ δείχνει να έχει κατασταλάξει για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Δεδομένη θέση φαίνεται πως θα έχουν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος στη μεσαία γραμμή και Αραβίδης στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, ο Μπαρόχα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (αφού και επί των ημερών Μανωλά είναι στην ενδεκάδα) για να κρατήσει τη θέση του από τον Ανέστη, ενώ ο Τζεμπούρ μετά το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στο Περιστέρι θέτει υποψηφιότητα για να αφήσει εκτός κάποιων εκ των Μπαρμπόσα και Βάργκας μεταθέτοντας (σε αυτή την περίπτωση) τον Αραβίδη στα άκρα. Ο τελικός του Σαββάτου θα αρχίσει στις 21:00 και το πιθανότερο είναι όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας να γίνουν απόγευμα για να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.