ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σενάρια για αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Σενάρια για αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Αν και η ΕΠΟ μέχρι στιγμής δηλώνει άγνοια, τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα σενάρια για πιθανή αναβολή του τελικού του Κυπέλλου του Σαββάτου και μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή.

Τα σενάρια γεννήθηκαν μετά τη φημολογία για απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΕ την Παρασκευή και το Σάββατο (που πλέον είναι πραγματικότητα) καθώς ο OTE TV που έχει τα δικαιώματα φέρεται να έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία ότι θα επιθυμούσε να μεταφερθεί ο αγώνας την Κυριακή.

Εκτός των άλλων υπάρχει η παράμετρος: λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ μπορεί να μην είναι σε θέση να βρεθεί στο γήπεδο για τα μέτρα ασφαλείας η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.