ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όχι Μαρινάκη για συνάντηση των 4 μεγάλων του ποδοσφαίρου

Όχι Μαρινάκη για συνάντηση των 4 μεγάλων του ποδοσφαίρου

Αρνητικός εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο αίτημα που υποβλήθηκε στη συνάντηση της “αντιπολίτευσης” της ΕΠΟ τη Δευτέρα (30/05) από τον προέδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, για συνάντηση των τεσσάρων “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία προέδρων από Ενώσεις και των δύο πλευρών, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία σε κοινές αρχές για ένα οικουμενικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΟ.

Την Τρίτη (31/05) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, για να του μεταφέρει το σχετικό αίτημα.

Η απάντηση από την πλευρά του Ολυμπιακού ήρθε την Τετάρτη (01/06), με τους “ερυθρόλευκους” να είναι αρνητικοί στην πραγματοποίησης μίας τέτοιας συνάντησης.

“Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των «4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία πρότειναν εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική.

Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό”, αναφέρει η θέση των Πειραιωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετσι, και η δεύτερη προσπάθεια για συνάντηση των τεσσάρων “μεγάλων” (σ.σ. η πρώτη ήταν του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή) έπεσε στο κενό, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να έχουμε μία δυνατή προεκλογική περίοδο στην ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.