ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Τελείωσε» τον άσο της ΑΕΚ ο Κετσπάγια- Ποιο δυνατό όνομα δεν υπολογίζει στα πλάνα του

«Τελείωσε» τον άσο της ΑΕΚ ο Κετσπάγια- Ποιο δυνατό όνομα δεν υπολογίζει στα πλάνα του

Μπορεί να μετρά λίγες ώρες στο τιμόνι της ΑΕΚ, ωστόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια τρέχει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός τεχνικός φέρεται να έχει κάνει και τις πρώτες εισηγήσεις του προς την “κιτρινόμαυρη” διοίκηση όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, λοιπόν, λέγεται ότι έχει προτείνει την απόκτηση ενός καθαρού σέντερ φορ, καθώς φέρεται να μην υπολογίζει τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης παρουσιάζεται να ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του “τρομοκράτη” και η απάντησή του να ήταν αρνητική.

Πλέον, ο Αλγερινός φορ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά τις καλές εμφανίσεις που είχε στον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ήδη κυκλοφόρησε σήμερα πως η ΑΕΚ ψάχνεται για έναν ικανό επιθετικό περιοχής, με το όνομα του Βόσνιου, Μίλαν Τζούριτς, να έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δεν είναι γνωστό αν ο Τιμούρ Κετσπάγια “τελείωσε” τον Ράφικ Τζιμπούρ για αγωνιστικούς λόγους, ή επειδή είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν ανέχεται εντάσεις στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.