ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός: Έτοιμοι να κλείσουν τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους Ν. Λεάλι – Έρχεται και εξτρέμ

Ολυμπιακός: Έτοιμοι να κλείσουν τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους Ν. Λεάλι – Έρχεται και εξτρέμ

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση του 23χρονου τερματοφύλακα, Νικόλα Λεάλι, στον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι να κλείσουν τον ελπιδοφόρο πορτιέρο που ανήκει στη Γιουβέντους. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν έχει κλείσει ο συγκεκριμένος παίκτης ή κάποιος άλλος για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία (όπου αποκαλύφθηκε το θέμα), θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο. Οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν οψιόν 3 εκατομμύρια ευρώ στη συμφωνία. Φημολογείται ότι θα έρθει στην Ελλάδα σήμερα (06/07) ο παίκτης ώστε να υπογράψει. Πάντως, από τον Ολυμπιακό υπήρξε τις προάλλες (κατά την άφιξη του ντε Λα Μπέγια) ότι την Τετάρτη θα έχει κλείσει η υπόθεση του τερματοφύλακα.

Παράλληλα υπάρχει ως εναλλακτική λύση ο Ράφαελ της Νάπολι. Έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του με τη Σάντος, τον αγόρασε η ιταλική ομάδα, αλλά επειδή δεν αγωνίστηκε καθόλου την τελευταία σεζόν, είναι υπό παραχώρηση.

Πήγες από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι πριν τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Champions League (26 ή 27 Ιουλίου και 2 ή 3 Αυγούστου) δεν θα έρθει άλλος παίκτης πλην του τερματοφύλακα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Γαύρο» είναι σε διαπραγματεύσεις με στόχο να κλείσει έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της ερχόμενης. Δεν αποκλείεται ο παίκτης να προέρχεται από τη γαλλική αγορά. Πάρντο, Ντουρμάζ, Σεμπά και Μανθάτης είναι οι εξτρέμ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.