ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΟ: Προς αναζήτηση χρυσής τομής για Κριστιάν Λεντέσμα

ΠΑΟ: Προς αναζήτηση χρυσής τομής για Κριστιάν Λεντέσμα

Στο Τέχελεν της Ολλανδίας, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες ο Κριστιάν Λεντέσμα, που χθες έκανε προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός, βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με το «τριφύλλι» με τις δύο πλευρές να δείχνουν διάθεση να τα βρουν, ολοκληρώνοντας το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ομάδας και παίκτη, με τον Λεντέσμα πάντως να είναι θετικός στο να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, μιας και έμεινε ικανοποιημένος από όσα συνάντησε στο Τέχελεν.

Επί της ουσίας, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον παίκτη, που πάντως είναι διατιθεμένος να τα βρει με το «τριφύλλι»

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.