ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΟ: Επιστρέφει για να μείνει ο Κρ. Λεντέσμα

ΠΑΟ: Επιστρέφει για να μείνει ο Κρ. Λεντέσμα

Στην Αθήνα επιστρέφει το απόγευμα (μέσω Ντίσελντορφ) η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τέχελεν. Μαζί με τους «πράσινους» επιστρέφει και ο Κριστιάν Λεντέσμα, για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα. Μάλιστα ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βγάλει εισιτήρια αναχώρησης από την Ελλάδα.

Οι Αντρέα Στραματσόνι κα Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αποφασίσουν για την υπόθεση, αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση ακούγοντας τις σχετικές εισηγήσεις και το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, παρότι το μπάτζετ θα επιβαρυνθεί αρκετά, μιας και ο Λεντέσμα δεν πέφτει κάτω από 500.000 ευρώ το χρόνο έχοντας ήδη κατεβάσει το κασέ του. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει μια εναλλακτική, όχι τόσο έμπειρου παίκτη αλλά πιο οικονομικού.

Ασφαλώς οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν σταματούν στον Λεντέσμα. Το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια του Γκόρντον Σίλντενφελντ να βρει άκρη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να επιστρέψει. Οι «πράσινοι» περιμένουν πάντα την απόφαση του Παναγιώτη Κονέ, ενώ θα αποκτηθεί κι ένας επιθετικός που θα αποτελεί επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τη Βραζιλία.

Ασφαλώς θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Οι συζητήσεις για αποδέσμευση του Ατζαγκούν είναι σε καλό δρόμο, ενώ συνεχίζονται οι επαφές και για τον Εσιέν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση και του Αμπέντ, εφόσον βρει ομάδα, αφού δεν έχει ικανοποιήσει.

*Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο φιλικά πριν τα ευρωπαϊκά του ματς, στις 13/7 με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και στις 20/7 με την Τσβόλε στη Λεωφόρο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.