ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Φλέρτ» Ολυμπιακού με Φρανσουά Καμανό [βίντεο]

«Φλέρτ» Ολυμπιακού με Φρανσουά Καμανό [βίντεο]

Καμία μεταγραφή μέχρι και τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Μία από αυτές είναι εκείνη του Φρανσουά Καμανό. 

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Γαλλία υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει ήδη δύο προτάσεις της Μπαστιά (1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ), όμως οι Κορσικανοί γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους (όπως η Μπορντό, η Ρεν και η Μπέτις) και περιμένουν την καλύτερη για εκείνους προσφορά.

Οι Γάλλοι φέρονται να αξιώνουν 3 εκατ. ευρώ, όμως θεωρούνται πολλά για έναν παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, δεν ήταν βασικός στην ομάδα του και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει νέα «πτώση» στις απαιτήσεις της Μπαστιά, με τον Φρανσουά Μοντέστο να αναλαμβάνει σύντομα εκείνος τις συζητήσεις με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά ως «ερυθρόλευκος» σκάουτερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.