Τέλος στα σενάρια μεταγραφών έβαλε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Στεάουα Βουκουρεστίου με 4-3

Τέλος στα σενάρια μεταγραφών έβαλε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Στεάουα Βουκουρεστίου με 4-3

Ο Βλάνταν Ίβιτς το είπε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Στεάουα ότι δεν θα υπάρξουν άλλες προσθήκες και το επανέλαβε σήμερα και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την Στεάουα Βουκουρεστίου με 4-3 και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, ωστόσο η διοίκηση του Δικεφάλου φρόντισε να κλείσει το θέμα άμεσα.

Ο Λούμπος Μίχελ, που απο την Τετάρτη βρίσκεται στο Οστερμπεκ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας επανέλαβε την απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να πορευτούν το προσεχές διάστημα με το υπάρχον ρόστερ από το οποίο θα υπάρξουν αφαιρέσεις και όχι προσθέσεις…

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι όσο ο Μπεκάλι επιμένει να ζητάει “τον ουρανό με τα άστρα”, τόσο δεν υπάρχει λόγος ο ΠΑΟΚ να επιμένει για την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Λούμπος Μίχελ ενημερώθηκε για τη μείωση των οικονομικών απαιτήσεων της Στεάουα, αλλά επιμένει να θεωρεί “ακριβή μεταγραφή” την περίπτωση του Βαρέλα. Κι όπως τονίζουν “στην ομάδα αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε στόπερ…”.

Στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ συνεχίζεται η… παρέλαση των μάνατζερ. Τελευταία άφιξη αυτή του εκπροσώπου του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης μίλησε τόσο με τον Μίχελ, όσο και με τον Ίβιτς. Ο κ. Βένγκλος δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ επιμένουν να θεωρούν κατώτερες της αξίας του Μακ τις οποίες προτάσεις έχουν, επίσημα ή ανεπίσημα, στα χέρια τους, ενώ από τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες, ούτε ο Μακ φαίνεται να ικανοποιείται από αυτές τις προτάσεις.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.