ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την επιστροφή της στο Europa League

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την επιστροφή της στο Europa League

Η ΑΕΚ επιστρέφει και επίσημα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την παρουσία της στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. 

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ενημερώνει για την παρουσία της στη Νιόν:

Κληρώνει αύριο για την ΑΕΚ στη Νιόν της Ελβετίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σε μία κλήρωση που σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από οδυνηρή απουσία περίπου πέντε χρόνων.

Η ΑΕΚ θα μετάσχει σε κλήρωση της UEFA μετά από 1.784 ημέρες, αφού η τελευταία φορά ήταν στις 26 Αυγούστου 2011, όταν στο Μονακό είχε κληρωθεί στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2011-12.

Η ΑΕΚ θα παραστεί στη Νιόν με τα κατάλληλα εφοδιασμένα USB sticks, που περιέχουν όλο το απαραίτητο multimedia υλικό της ομάδας για τον αντίπαλο ή τους αντιπάλους, που θα αναδείξει η κλήρωση, αφού ενδέχεται να κληρωθεί και με ζευγάρι του δεύτερου προκριματικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tην ΑΕΚ στην αυριανή κλήρωση (2μ.μ. ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν θα εκπροσωπήσουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.