ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Και επίσημα ο Κριστιάν Λεντέσμα στον ΠΑΟ – Έπεσαν οι υπογραφές

Και επίσημα ο Κριστιάν Λεντέσμα στον ΠΑΟ – Έπεσαν οι υπογραφές

Ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού καθώς η διοίκηση του “τριφυλλιού” ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μέσου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Ο Κριστιάν Ντάνιελ Λεντέσμα -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Μορόν του Μπουένος Άιρες. Σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και το 2001 μετακόμισε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Λέτσε.

Αρχικά, αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα, για να κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα του Σαλέντο -και κατ’ επέκταση στη Σέριε Α- στις 10 Μαρτίου 2002, στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αταλάντα. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην «μεγάλη» κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου στις 9 Νοεμβρίου 2003, στο ισόπαλο 2-2 με την Περούτζια, επίσης εκτός έδρας, ενώ υπήρξε αρχηγός της Λέτσε από την περίοδο 2003-04. Για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2006, έχοντας συνολικά 126 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.