ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί τις της Οντ με 3-0 στο Europa League

Επική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί τις της Οντ με 3-0 στο Europa League

Iστορία έγραψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς στα 50 χρόνια ζωής του! Η ομάδα της Ηπείρου κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας τελικά με το εντυπωσιακό 3-0. Και όλη η πόλη απόψε πήρε φωτιά!

Στο 7′ ο Μιχαήλ με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 31′ ο Ναδάλες με σουτ έκανε το 2-0 πριν το ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με εξαιρετική διαχείριση τελικά στην επανάληψη έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με τον Ακόστα σε μια αντεπίθεση στο 68′ για το 3-0.

Eτσι, οι Ηπειρώτες απέκτησαν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα απόψε στο κατάμεστο γήπεδο των Ζωσιμάδων για την πρόκριση στον γ’ γύρο του Europa League (εκεί θα παίξουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ τέλη Ιουλίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.