ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επικράτηση ΠΑΟΚ με 2-0 έναντι της Τβέντε

Επικράτηση ΠΑΟΚ με 2-0 έναντι της Τβέντε

Σάχοβ και Κάμπος βρήκαν δίχτυα και έκαναν τη διαφορά στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τβέντε (2-0), με τον «δικέφαλο» να βγάζει καλά στοιχεία ενόψει Άγιαξ και τους δύο παίκτες να ανεβάζουν το επίπεδο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι!

Challenge accepted. Ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει των προκριματικών με τον Αγιαξ έδειξε καλό πρόσωπο νικώντας με 2-0 την Τβέντε. ΟΚ, προφανώς δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας (η Τβέντε με τον Αγιαξ) αλλά ο «Δικεφάλος του Βορρά» έβγαλε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και με δύο γκολ του Σακοφ και του Κάμπος πήρε τη νίκη.

Ο Βλάνταν Ιβιτς κατέβασε μια 11αδα που είναι πολύ πιθανό να την δούμε και κόντρα στον Αγιαξ σε μια εβδομάδα. Δηλαδή τον Κλάους στην κορυφή, τους Κάμπος-Ροντρίγκες στ’ άκρα και τον Σάχοβ ως δεκάρι. Μπορεί γκολ να μην έβαλε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αλλά στα πρώτα 25 λεπτά έβγαλε θετικά πράγματα στο γήπεδο.

Καλό πρέσινγκ (και αρκετά ψηλά μάλιστα) γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και αρκετές φάσεις. Ειχε και δοκάρι από στατική φάση (με την κεφαλιά του Τζαβέλλα) αλλά δεν μπόρεσε τελικά να προηγηθεί στο καλό του διάστημα είτε γιατί ο Κάμπος ήταν άστοχος είτε γιατί ο Μάρσαλ (γκολκίπερ της Τβέντε) έκανε καλές αποκρούσεις.

Όπως είπαμε το παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε για τον Αγιαξ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ιβιτς δεν έκανε πολλές αλλαγές και πολλές δοκιμές. Ο Μπίσεβαρ πέρασε μόνο στην θέση του Χαρίση στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ αυτόματα έγινε πιο δημιουργικός. Ο Μπίσεβαρ έφτιαχνε καλύτερα το παιχνίδι από τον άξονα, ο Σάχοβ γινόταν πιο συχνά κρυφός φορ και το σχήμα λειτούργησε.

Έτσι προήλθε και το πρώτο γκολ μετά την σέντρα του (εξαιρετικού) Μάτος και το ανάποδο ψαλίδι Ουκρανού ο οποίος έκανε κάθετη κίνηση στον χώρο και βρέθηκε στην μικρή περιοχή (στο 77′). Οσο για το 2-0; Ο Κάμπος έκανε κίνηση φορ στην πλάτη της άμυνας, ο Μπίσεβαρ τον βρήκε με σούπερ μπαλιά και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έσκαψε τον Μάρσαλ (στο 81’΄).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Γλύκος, Μάτος (81′ Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κρέσπο (70′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Χαρίσης (46′ Μπίσεβαρ), Τσίμιροτ (82′ Κοροβέσης), Σάχοβ (81′ Τζιόλης), Ροντρίγκες (66′ Ζάιρο), Κάμπος, Αθανασιάδης (70′ Κουλούρης)

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.